"Dreams are necessary to life." A.N

söndag 4 juli 2010

Sex på första träffenSex med alla dess konsekvenser - inte är en punkt i de etiska normerna i samhället men är en personlig fråga. Sex på den första dagen inte så enkelt som man tror.

Det är flerfärgade motiv, fragment av önskningar och förväntningar, den andel av utbildning och rimliga nyanser i omständigheter dessutom är inställningen till denna typ av sex olika och det beror på ålder och köndeltagare, samt deras uppfattning om sin situation.

Låt oss titta på de ingredienserna av sex med en blick genom mikroskop för en mer exakt förståelse av denna process. Framför allt är det faktum att ju äldre civilisation blir, desto oftare möter denna typ av närhet mellan människor. Vi ska inte säga om det är bra eller dåligt. Sex på första träffen är endast en förändring av relationer mellan könen och en ömsesidig existens.

Om ett par lärde känna varandra och snabbt hittade ett gemensamt språk och fort hamnade i säng (bil, strand,hiss,toalett), kan det kallas "sex från första blick"

På morgonen när vaknar en partner i samma horisontella plan med dig, kan betraktas som en "andra blick". Det är då sex ägde rum på ett civiliserat sätt - i sängen, även om det inte var vin och ljus, men ändå. Om sex hölls i ett mer extremt utrymme, då självklart "andra ögonblick" är inte garanterat. Chansen att få "tredje ögonblick" inte många, men om detta händer då det begränsas av mekanisk fysisk manipulation av kroppar.
Utan tvekan, det finns undantag och flyter in något mer emotionella och även andliga känslor, men av någon anledning är det ofta övergående, som en blixt. Det är som blixten: alltid ljus, kraftfull, men det är svårfångade. På den sex minns som ett faktum - är torr och utan känsla. Männen pratar om det med glöd, medan kvinnor föredrar att tiga.

Virtuell dating tillhör till  mystiska form av sex. Internet är nu översvämmer av platser för singlar. Kommunikation i chattrum, ICQ, msn, dejtsajter som följd till träff i verklighet och är ett besvär för sina medlemmar.
Beroende på frekvens och intensitet av meddelande, har de ett intryck av en viss intimitet och förtroende, men samtidigt i mötet är det svårt att agera fritt, avslappnad och tillfreds, som framför datorskärmen. Vid ömsesidig tillgivenhet leder dessa träffar som vanlig till sängen, som ursprungligen genomförde två grundläggande för fysisk närhet - den "distans" andlig närhet och på samma gång, osäkerhet, intriger och spänning, som uppväcker och hetsar "bedrest".

I detta fall fortsättning har chans förverkligas. Allt beror här på om i samma grad uppfylla de förväntningar som partner. Om ja, då blir världen till en annan full älskande par. Annars allt slutar med tvetydiga vänskapen i limbo, eller går ingenstans.

Som med alla andra former av relationer i sex vikten av ömsesidighet och lika uppfattningen om vad som händer. Män och kvinnor måste korrekt tolka ändamål, värde, och "i morgon" sex vid första blicken. Om det är sex bara för sex, och har ingen chans att fortsätta och paret bör vara medvetet om det utan spår av hopp och förväntan om att den skulle flöda in relationer. Denna balans är inte alltid efterlevs, och omfattningen av falska förväntningar väger tyngre än mer mot kvinnor. Detta är fyllt med besvikelse, sorg, förbittring, ilska, komplex, med övertygelsen för alla män är "sviner" , och andra mindre attraktiva känslor.

Detta sex är nästan alltid uppfattas som jakt för män, och en kvinna - som ännu en trofé (och bara sexuell  urladdning). Och jakten, som i krig, ingen uppföljare, alla lever en dag och i morgon finns ingen plats för resterna av det förflutna. Med en sådan spartansk inställning till sex jägare absolut har inga planer på att starta en romantisk relation med en fångade fågel. Troffe ska inte dras in utan använda den. Sex i detta fall en gång och avser inte för romantiska känslor . Om mannen under en tid skryter men bara fram till nästa seger. Så bör behandlas en trofé.

Man brukar inte dra en kvinna i säng vid det första mötet, om han verkligen har mer övergripande planer än att bara tillfredsställa sin kött och på morgonen inte ens komma ihåg hennes namn.En kvinna dras i sängen när det finns inte något att göra med henne. Och om han gillar henne, finns det en rädsla för besvikelse från hennes sida av tidiga trakasserier och skrämma henne.
Sammanfattningsvis,sex på första försöket är definitivt en plats i våra liv, och den ska inte behandlas som vulgära och utsvävningar. Sådana sex, liksom varje annan mänsklig interaktion är inbakat i livet för det ömsesidiga önskan och medgivande. Om ingen kom till intet krafter, och båda sidor utgår från homogenmotiv, då flaggan i handen och vinden i seglen för dem.

Du kan säkert ifrågasätta kvaliteten på parning, eftersom en riktigt bra sex, det måste finnas något mer än bara"kroppens fysik". Men i "sprintsex" kan man satsa om antal och mångfald.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar