"Dreams are necessary to life." A.N

söndag 11 juli 2010

Hur gör man cunnilingus

Många kvinnor klagar på män "som arbetar med huvudet". Alltför ofta blir det liknande omskärelse. Många män försöker bita bort mer än de kan tugga - som till exempel klitoris,de yttre läppar, inre läppar, eller alla tillsammans.

Ett annat kännetecken av mäns fel är ständiga nickande och gungande på huvudet, som vi brukar göra när vi äter äpplen. Vissa män försöker göra för mycket på en gång. De gnider näsan mot klitoris och ville upphetsa den, och de petar hakan i slidöppningen i ett konstigt försök att komma in. Under inflytande av olämplig duktighet dessa män försöker hålla en konstant rytm. Även om man bara hade rakat hakan fortfarande är ganska hård. Och om han fortfarande bär ett skägg, som har många män i dessa dagar kommer hans kvinna känna det som om hon har sex med en kaktus.

Den tredje manliga fel bekräftar det gamla ordspråket: "brist på kunskap - en farlig sak." Nu, när 50 miljoner ord har skrivits om klitoris, insåg männen slutligen dess betydelse, men deras kunskaper tas i dödlig form. Sådana män uppfattar cunnilingus som "suga fitta, och det är precis vad de gör. Den enda skillnaden är att de inte suger hela fitta, men bara klitoris. Och de suger... det finns styrka! Det enda som kan utbilda dessa män och de helt förtjänar det är en påtvingad kurs att studera latin. Kanske kommer de att veta att "cunnus» betyder "vulva" - det vill säga hela området som helhet, och «lingere» - är verbet "att slicka". Om det skulle innebara att "suga", då skulle kallas något "kunnisakus" (från engelska.Suck - suga) eller något liknande.

Den fjärde mannens fel kan jämföras med prat vid bordet där munnen full av mat. De vägleds av de bästa avsikter, oftast en man vill försäkra sin kvinna att hon var mycket god. Men inget slår en kvinna ur gamla hjulspår, som en dov röst som kommer från någonstans i hennes gren: " Du är så läcker! Älskling, sötnos, skulle jag vilja ha äta dig upp. "osv. (Ibland dessa män lifter upp hans huvud, vilket gör orden tydliga, men hela processen avbröts och onyttig).

Den femte misstag är korthet. Ofta en man fifflat med den en halv minut, sedan utbrister: "Wow! Du är redan våt! då kommer jag! " Och hoppar i läge för samlag. Hur han förstår att det är hans egen saliv, men inte dess smörjning?

Dem lesbiska i detta är duktigare. Med några undantag, de flesta kvinnor, även förhärdade lesbiska, hamnade i säng med en eller flera män innan de har fått möjlighet att älska med en annan kvinna. De gick igenom alla konstigheter som beskrivs ovan och har lärt sig vad man inte ska göra när de upptäcker en bit underbara godsaker framför näsan.

Så här du ska göra det för kvinna.

Lägg din kvinna på rygg, under hennes höfter placera kudden: ju längre orkar din nacke, desto längre varar en behandling. Hon ska sträcka ut sina ben brett, men hålla dem utsträckta.

Med båda händerna du ska försiktigt öppna dem så mycket som möjligt. "Låt luften passerar genom dem." Detta upphetsade rosa kött är fullt av nervändar och klitoris är det, bokstavligen, en klump nerver. Till skillnad från nerverna i tanden, naken klitoris nerver mår bra. Lösa läppar till den yttre ska böjas. Kom ihåg den främsta källan till glädje här är klitoris. Därför du ska hitta den och hålla den öppen.

Börja med de lätta slick upp och ner längs skåran i vulva. Tunga som en vibrator, ger en mycket skönare känslor än det långsamma slickandet. Den senaste mer påminner oss som en mamma-katt slickar sina kattungar. Denna strategi är endast avsedd för katter.

Så småningom du ska fokusera dig på området runt klitoris. Kör runt tungan, från tid till annan genom att göra snabba slickande på själv klitoris och det är bättre än slicka bara klitoris.Kontinuerliga fokuserande åtgärderna på klitoris (oavsett hur skicklig) snart kommer att ersätta nöjet till irritation, ömhet, kan även göra klitoris okänslig.


När kvinnan börjar vrida sig och stöna, låt henne inte komma. Första regeln i cunilingus är ändlösa nöjesfyllningar.Du ska strunta i klitoris och börja arbeta med tungan i slidöppningen och med varje tur tränga djupare och djupare. Om din partner nu ta upp benen och böjar sina knän mot bröstet då kommer du att få möjlighet att införa tungan i minst en tum. Mycket få kvinnor kommer på grund av detta, men en sådan förändring av åtgärd skulle svalna klitoris innan du börjar smeka den igen.

När det äntligen slut, försök att vara så ömt och hålla hennes klitoris med läpparna så att du kan känna av de lättaste pulsering (det är mycket svårt att göra, eftersom hon redan skakar runt i sängen, men prova) .1 kommentar: