"Dreams are necessary to life." A.N

fredag 9 juli 2010

Anal sex med kvinnliga ögon

Moderna kvinnan har överträffat man i alla även i hans förmåga att bära byxor! Är det behov att diskutera om relation av två kön till sex och speciellt till anal sex?

Naturligtvis är det värt ...För män är analt samlag ungefär liksom attraktion på Gröna Lund. Enligt statistiken, endast 3% av sexuellt aktiva kvinnor har möjlighet att testa rad fysiologiska behagliga förnimmelse med anal sex.

Psykologer fölklarar att den förkärlek av hanar till anal sex orsakar att man vill psykisk dominera över kvinna.Men själva män förklarar sina sexuella behov bara en önskan att variera sin intima fritid, som dem gör mycket framgångsrikt!

Intuitivt vet kvinna (men inte alltid emot) djupt psykologiskt undertext analsex experiment, kommer en kvinna ibland ner,för att ge den läckra femte punkt för våld av penis. Varför det är våld? Eftersom de allra flesta kvinnors anus berövades alla slags erogena punkter.

Samtidigt skulle tala om en fullständig och ovillkorlig kapitulation av kvinnor för analsex vara i grunden fel. "Om naturen utesluter röv från erotiska kost, skulle den göra bakom oss hålet, vilket motsvarar storleken på mäns vapen? "- Lekfullt frågade då en bra författare,"Philosophy in the Bedroom". Det implicita svar på nonchalanta fråga från Marquis de Sade ge statistik hittade 3% av damerna, utan en skugga av svek deklarerade allmänheten om sin stora kärlek till analt samlag.

Det visar sig att uttryckt ovan tre procent "minoritet kvinnor" har ett slags fysiologisk "nyans", helt förklarar sin passion för delikatessamlag. Det visar sig att dessa damer har särskildlivmoderhalsen: det har lutande rygg och vid anal kontakt får den starkaste stimulansen. Dessa kvinnor - förklarar sexologer - utöver analsex, har förkärlek till missionär position med fötterna på partnersaxlarna.

Därför vi rimligen kan prata om allvarliga fysiologiska krav av 3% kvinnorna i analsex. Detta är inte en manlig psykologi försöker hävda sig genom att vinna nästa kvinnliga röv!2 kommentarer:

  1. intressant =)
    va tycker du om analsex då??
    du verkar klipsk iaf =) me like

    SvaraRadera