"Dreams are necessary to life." A.N

söndag 16 januari 2011

Diskussion om fontän orgasm"Fontan orgasm,,,sker pa samma satt som multipla eller manlig orgasm. Nar man tror at det som kommer ut kan vara kiss.? Glöm ej ,,at kiss mest gul färgat, fontän orgasm kan ses mest vit,, det kan vara färgat på vit lakan, den kanske luktar lite kiss, men absolut inte sa mycket. Aven man och kvinnor har samma blandning vid orgasm* urin tillsammans med utlösning!"

"Fontänorgasm är inte kiss
Det är i princip omöjligt för en tjej att kissa på sig just när hon ska få fontänorgasm
De tjejer som jag fått till att få fontänorgasm, har jag haft mycket förspel med och även sex. sedan för du in två fingrar lite innanför öppningen på slidan ungefär någon cm in. där på ovansidan ska du känna en svampig yta ibland lite ojämn. på den ska du börja dra med dina fingrar uppåt som en krok. först långsamt sedan snabbare och snabbare, har du gjort ett bra förarbete kommer tjejen få fontänorgasm dvs om hon kan slappna av och inte hålla inne den. hon måste kunna skjuta ut när d känns som hon ska kissa på sig. Detta är utan tvekan det sexigaste en tjej kan göra i sängen och ska uppskattas av alla killar"

"Kom ihåg uppmuntra, och kom ihåg att en tjej kan komma på 3 olika sätt, vaginal, gpunktsorgasm och klitoris. använd alla punkter och killar var oegoistiska i sängen se alltid till att tjejen kommer innan ni själva, ah som primärt mål att få tjejen att komma riktigt ordentligt tro mej det kommer löna sig. Vad det är som kommer ut? Det vet man inte med 100 % säkerhet ännu, för det är väldigt få tester som gjorts, och de som gjort flest är Kinsey institutet i USA, på ett alldeles för fåtal kvinnor för att ge säkra svar. Man vet dock att ejakulationen går till på 3-4 olika sätt beroende på individen, och att ejakulation således består av aningen olika vätskor för varje individ. Vissa ejakulerar via slidan/livmodern, andra via en kombination av skenes- och bartholinis körtlar, somliga ifrån urinröret och – som de allra flesta gör – en kombination. Ejakulationen består av olika saker, mest beroende på var i sin menstruationscykel som kvinnan befinner sig. Det är oftast av lite urin, lite vaginalt sekret, vanlig salt vatten (som finns lite överallt i kroppen) och ett två sekret som innehåller PAP och PSA, vilket liknar mannens sädesvätska och kommer ifrån kanalerna som mynnar ut vid skenes körtlar."

"Efter orgasm är hon normalt känslig, men inte efter en g-punktsorgasm. Du kan egentligen ge dig in med fingrarna på direkten. Ge henne några sekunder att smälta den underbara orgasm som du precis gett henne. När en tjej är på väg att få en riktigt kraftig orgasm kan hon känna en känsla av att vara kissnödig. Det hon gör då är oftast att hålla igen, och så försvinner den där bästa känslan. Se istället till att gå på toaletten precis innan sex. Då blir det lättare att slappna av och släppa ut orgasmen. 

Om du stoppar in fingrarna igen kommer du (förhoppningsvis) att känna att det svampiga området istället ersatts av ett "bulligt" slätt område. Det är den Paraurethrala körteln, eller Skenens körtel. Det är tjejernas motsvarighet till prostatan.
Den svullnar upp vid upphetsning, den kan svullna upp redan innan g-punktsorgasmen, men oftast efter en eller ett par sådana.
Körteln omsluter urinröret och ligger precis under g-punkten. När hon sprutar kommer det ut ur urinröret. Det som kommer ut motsvarar det som är i en manlig sats minus spermierna. Det är helt genomskinligt, smakar ingenting fast med lite sötma. Vanligt vatten smakar rätt mycket metall i jämförelse. Hennes sats smakar mera som ingenting. 
Det kommer olika mängder, men jag har varit med om upp till 2 dl i ett sprut! Ha handukar till hands men framförallt reagera inte på ett negativt sätt; skratta inte, inget "oh Shit" eller så, det är det hon fruktar och som gör att hon inte vågar komma fullt ut! Hon kan spruta många gånger med bara korta mellanrum! Så se till att dricka mycket före och under sexakten! Jag hoppas verkligen att ni provar detta, för det är värt det! Vissa upplever det som äckligt att hon sprutar, och i sådana mängder, men om ni båda har inställningen att ni vill prova åtminstone en gång kommer ni att finna det värt det! 
Vi brukar för säkerhets skull ligga på en luftmadrass, då behöver man inte oroa sig. 

En kvinna jag läste om som fick sin första fontänorgasm, skrev att hon givetvis var otroligt lycklig att hon lärt sig detta, men samtidigt nästan förbannad över att hon gått halva sitt liv utan att veta att hon bara fått halva orgasmer!"


Sexleksaker från Lustjakt.se

1 kommentar:

  1. Jag fick uppleva en riktig fontänorgasm från en kvinna i somras. Jag satt på knä i duschen och fistade henne som stod upp när det helt plötsligt rann ur henne, det var något av det häftigaste jag varit med om :-)

    SvaraRadera