"Dreams are necessary to life." A.N

torsdag 15 juli 2010

Min vän har problem

Amerikansk sexolog Debbie Herbenik svarar för de viktigaste manliga sexuella klagomål.



1. Efter två årsrelation vi har mindre sex

Välkommen till den riktiga världen!
Det skulle vara konstigt om det har utvecklats annorlunda. Vi ska inte tala om den erkända räddning i sexliv som röda trosor värda halva lön, fast det kan fungera ibland. Försök att hitta en ny gemensam passion ur sängen särskilt rekommenderar parsport som t.ex. dans, yoga - ju oftare ni rör vid varandra, desto bättre , Injektion av adrenalin som klättring och dykning hjälper till. Ändrad livsstil under dagen kommer säkert att påverka ditt beteende på natten.



2. Oavsett vad jag gjorde, i sängen, jag orkar bara ett par minuter

  Din vän och hjälpare är onani. Lär dig att fånga ögonblicket närmar sig orgasm och stannar för en stund före den. Här kan du som i fitness, det går inte utan praktik. Försök också att ha sex i en mycket långsam takt, växlar mellan långsamma rörelser med starka o hårda. Det viktigaste är att göra dem i en konstant rytm och då kommer hon vara nöjd. Förresten,"långsamt sex är en genial uppfinning" sa Charles Bukowski - författare och sångare. Man kan tro på honom.



3. Min flickvän kommer inte, men säger att det inte stör henne.

Först,varför inte tror på henne? Brist på orgasm, påverkar många kvinnor men inte med att få helt glädje av sex. Andra detta bra ursäkt för att inte sluta där och prova nya poser, tekniker och rytmer för att hitta det alternativ som den ger maximal njutning. Och för det tredje, paranoiker som oändligt frågar "Är du färdig?", "Varför kommer du inte?", "Vad har jag gjort för fel?" Irriterar mycket mer än de mest tråkigaste sex.



4. Med en kondom, mina erektioner är svaga

Och utan kondom riskerar mycket din hälsa. Du få förlänga förspelen till erektionen så att den har vuxit och mognat. Och låt henne sätta på kondomen med smekningar. Och du just nu tittar på henne och rör vid henne trots allt är det hon som gör dig kåt (vi hoppas att det är så). Man kan tilläga till kondomen vibrationsring, som också stöder erektion på rätt nivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar