"Dreams are necessary to life." A.N

onsdag 8 december 2010

Helkroppsmassage
"Alice hade lagt ut en annons där hon letade efter helkroppsmassage. Jag, tillsammans med ett otal andra, hade svarat och av någon anledning hade jag blivit utvald för att utföra tjänsten.

Vi hade bestämt träff hemma hos henne en förmiddag då både hon och jag var lediga. Jag kom dit kring 10-tiden och hon öppnade dörren.  Jag var såklart nyfiken hur hon skulle se ut, eftersom hon aldrig skickade något kort på sig själv. Alice var lång, måste ha varit mellan 175 och 180. Bra, tänkte jag, jag gillar långa kvinnor. Hon var inte direkt trådsmal, vilket är bra i mina ögon. Bara mera att massera. Mina händer är ju stora nog. Hon bjöd mig in i sin lägenhet som var ett loft i en ombyggd gammal fabrik. Högt i tak, målade gamla stenväggar, spartansk inredning. Jag tyckte om det jag såg. En kvinna som inte bryr sig allt för mycket om formen, dock dess to mer om innehållet. Vår korrespondens innan mötet hade gett mig en bild av en intelligent, välutbildad kvinna med en vid syn på livet. Hon var nyligen frånskild och letade efter nya kontakter för att helt och hållet bryta med det förflutna. Jag var en sådan. Hon bjöd mig på lite jus och vi småpratade litet. Hon berättade för mig att hon nyligen hade tillträtt en ny tjänst som universitetsprofessor i psykologi. Det verkade dock snarare som det var jag som hade analyserat henne rätt. "Du är lite nervös, vad?" sa jag. "Lite. Jag har aldrig gjort det här förr." 
"Du behöver inte vara det", sa jag. "Låt mig ta hand om dig bara." Hon smålog. "Skall vi gå till ditt sovrum, så kan du lägga sig på sängen, slappna av litet mellan jag går och värmer upp händerna?" Det var kallt ute och man vill ju inte ge en massage med iskalla händer. Skulle inte vara särskilt angenämt för henne. Och det var syftet med detta möte. Att hon skulle ha det angenämt, att hon skulle njuta.
När jag kom in i hennes sovrum hade hon klätt av sig och lagt sig på magen. En handduk täckte hennes rumpa och ben. Hennes mulliga kropp såg spänd ut, anspänd och nervös. Oljan som jag hade bett henne köpa stod på nattduksbordet. Jag satt mig på sängkanten och lade mina händer på hennes rygg. Jag smekta henne sakta, kände efter spänningar i hennes axlar och rygg. "Du är vänsterhänt, vad?" frågade jag. "Hur vet du det?" "Jag känner det på dina musklar, på knytarna här." Hon kändes på en gång mera avslappnad under mina varma stora händer. "Han kanske vet vad han håller på med i alla fall" såg jag henne tänka. Jag tog lite olja och smorde in hennes axlar, började sakta massera henne. 
- Hur vill du ha det?
- Hur så?
- Vill du att jag masserar bort dina muskelspänningar, eller vill du snarare ha mjuka smekningar, lite mer erotisk massage?
- Det får gärna vara lite hårdare.
Det skall vi nog se, tänkte jag och började jobba på hennes axlar och övre ryggen. Efter ett tag tog jag mig ner mot ländryggen och buksidorna. Hon log med händerna under huvudet och jag hade fri tillgång till sidan på hennes bröst. Jag nuddade dem sakta och ett litet pip hördes från henne. Hennes andning stannade för en halv sekund och hon tog ett djupt andetag. Jag smekta ena bröstet i samma rörelse som jag smekta hela hennes flank. Hon sa inget, men jag kände att hon tyckte om mina beröringar. 
- Varför valde du ut mig bland alla andra?
- Vet inte riktigt. Det kanske var ditt sätt att uttrycka dig. Det var vänligt och civiliserat. Och så gillade jag din bild. 
- Om du gillade min bild, vill du att jag tar av mig skjortan då?
- Ja, gärna.
- Skall jag ta av mig byxorna också?
- MMmm, men ha kvar kalsongerna.
Jag är slank och håller mig i trim. Tycker själv att jag har en rätt så bra kropp för min ålder. Jag tog av mig kläderna och satt mig bredvid henne på sängen igen. Jag såg till att nudda hennes ben med mitt. Hon tog ännu ett djupt andetag. Jag fortsatt massagen och jobbade mig neråt mot hennes härliga, runda rumpa. Den var välformad (kanske storlek 46 eller 48, jag frågade aldrig), rund och mjuk, precis som jag gillar det. Jag drog ner handduken en aning, men lät den ligga kvar över hennes ben. Jag ville ta min tid med det här. Hennes rumpa var skönt att massera och varje gång jag tog i lite hårdare kände jag hur hon tog ett litet djupare andetag. Sakta drog jag ner handduken mera så att hennes lår visades. Hon låg med benen tätt ihop, men hennes fint rakade fitta skymtade mellan dem och det glänste litet lätt om den. Jag fortsatt massera hennes skinkor och nuddade då och då lite sakta vid hennes anus. Ett djupare andetag igen och även ett litet pip hördes då och då. Jag flyttade ner till hennes ben, lår vader och fötter. Masserade de länge med rikligt med olja. Upp och ner för hennes långa ben, kraftiga lår och små fötter. Varje gång jag jobbade mig uppför insidan på hennes lår kom jag närmare och närmare blygdläpparna, dock rörde inte vid dem. Plötsligt, utan att säga ett ord, flyttade hon isär benen en aning. Jag ignorerade denna rörelse och gick tillbaks till att massera hennes rumpa och strök sakta över hennes anus, med litet mera tryck denna gång. Hon puttade ut rumpan en aning. Även denna gång ignorerade jag hennes invit. Jag kände hur hon började njuta och jag ville få henne riktigt längtande till jag skulle komma till hennes sköte. Det där med att det gärna fick vara litet hårdare var glömt för länge sedan. Jag jobbade mig neråt mot hennes fötter igen och denna gång när jag kom uppför låren, nuddade jag vid hennes nu svullna blygdläppar. Andningen reagerade som jag förväntat mig och hon öppnade benen litet mer. 
Hon bjöd in mig, men jag hade inte brottom. Tillbaks till axlarna, ryggen, hennes flanker och bröst, sen tillbaks till rumpan. Jag smekte hennes anus lite hårdare och tryckte in min tumme en millimeter. Jag kände lite motstånd, men precis när detta försvann tog jag tillbaks tummen och gled ner till hennes fitta, som nu låg och längtade efter mina händer. Jag smekte hennes yttre blygdläppar på utsidan, masserade ljumsken och ljumskmusklerna, hela tiden hade jag kontakt med läpparna, men aldrig öppnade jag dem. Hon stönade till för varje smekning, som tilltog i tryck för varje gång. 
- Dags att vända på dig. 

Hon sa inte ett ord. När hon reste på sig såg jag en stor mörk fläck på handduken under hennes sköte. Det var inte jag som hade spillt oljan. När hon hade lagt sig på rygg täckta jag hennes ben och sköte med handduken igen och tittade på hennes vackra, stora bröst. Hon tittade intensivt på mig och längtan i hennes blick var inte att missförstå. Jag tog mera olja och började massera hennes mage och axlar. Först undvek jag noggrant hennes bröst, men när jag sen nuddade vid ena bröstvårtan, blundade hon, bet sig lätt på läppen och stönade härligt högt. Avslappnad och anspänd samtidigt. Det var detta som jag hade velat uppnå.  Hon hade öppnat sig, litade på mig och lät mig göra precis om jag ville. Och jag ville att hon skulle njuta.
Jag smekte brösten ett efter ett, först sakta, men sedan allt intensivare och för varje gång jag höjde intensiteten, så följde hennes andning med. Jag jobbade mig sakta neråt mot handduken och tog bort den. Hon hade lämnat en tuffs orakat ovanför fittan. Vilken underbar vacker syn. Jag masserade hennes lår, ljumskar och mage, men det var inte förrän efter att hon själv hade öppnad benen en aning att jag gav mig på det mest intima. Hon var dyvåt av de härliga safterna och jag tyckte att hon faktiskt hade fått vänta länge nog. Jag tog i hennes läppar och nöp sakta till.  "Ååh!" var resultatet samt ett djupt, haltat andetag och en lätt böjd rygg i några sekunder. Jag masserade, tryckte, nöp och i hennes härliga läppar och sakta gled in med ett finger i hennes fitta. Klittan hade växt till sig och varje beröring fick henne att stöna till. Jag hittade snabbt hennes g-punkt och det tog inte länge till det kom ett långt Åååååhhhh från hennes mun, hon bet sig i läppen, nöp mig i armen, böjde och sträckte benen i snabba ryck, lyfte på rumpan, dunkade ner på sängen igen och kom i en djup, efterlängtad orgasm. Hennes ansikte var helt underbart att se. Njutningen log åt mig med härliga, tacksamma ögon. Långsamt lugnade kroppen ner sig. Jag hade hela tiden hållit kvar min hand på hennes sköte, mitt finger i hennes fitta. Utan att säga ett ord började jag om igen. Smekte hennes klitta, gled sakta in och ur hennes fitta med ena fingret och stoppade in ett tredje i hennes röv. ÅH! Inget mer, sedan ett Mmmmmm. Sakta trängde jag in djupare i både röven och fittan och masserade mellanväggen, samtidigt som min andra hand letade sig till hennes bröst igen. "Åh min gud! Åh min gud." Hon kved  och pep lite sakta och safterna började rinna på riktigt nu. Jag masserade hennes ljumskor med höger handen, klittan med vänster tumme, hade pekfingret i fittan och långfingret i hennes trånga, mjuka och mycket känsliga röv. "Åh min gud, åh min gud!" var allt hon orkade säga. Plötsligt skrek  hon ut: "Dra isär dem, dra isär dem!" Jag tog min höger hand och drog öppnade fittan stort genom att dra isär läpparna. "Åh min gud! Åååååååhhhhhhhhh!!!" Ett stråle sprutade up, missade mitt ansikte med bara några millimeter och hon kved, vred sig runt, på sidan, tillbaks, tryckte ner händer och fötter i sängen, lyfte hela kroppen, ….. Jag satt och njöt, kände mig tillfreds och smålog.
När hon hade kommit till sig igen låg hon bara där och pustade. "åh min gud, åh min gud" upprepade hon hela tiden, log åt mig, blundade och tog några djupa andetag. På nytt la jag min hand på henne. 
- Redo för en till? Hon svarade inte, men öppnade villigt benen igen. 
- Tack.
- Tack själv."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar