"Dreams are necessary to life." A.N

måndag 27 december 2010

Fantasi med mig..."Tänkte bara säga att det skulle vara som att vinna högsta vinsten på ett lotteri att få vara den som får nöjet att hjälpa dig uppfylla alla dina hemligaste drömmar, fantasier och begär.
Jag skulle ge vad som helst för att få vara den man som får nöjet av att känna din nätta lilla härliga varma nakna kropp mot min.
Om du skulle välja mig skulle vi träffas över en romantisk middag på en mysig restaurang för att sedan gå till något trevligt hotell och ta en drink efter det går vi tätt omslingrande tillsammans upp till rummet, vi känner hur upphetsningen stiger vi har svårt att låta bli att ta på varandra.
Väl innanför dörren kastar vi oss i varandras famn och kysser varandra intensift, mina händer är överallt på din härliga kropp.
Jag sansar mig lite och tar fram en flask champange, jordgubbar och vispgrädde på sprayburk.
Vi sätter oss i soffan och skålar samtidigt som vi matar varandra med jordgubbar , kyssarna börjar bli mer intensiva igen.
Din parfym gör mig tokig jag böjer mig lite längre fram så jag kan kyssa din hals, mina händer börjar gå på upptäcksfärd.
Knapp efter knapp i din blus öppnas och snart kan jag se dina underbart vackra bröst, min puls ökar och mina läppar letar sig ner till brösten.
Du stönar till lite lätt när du känner mina läppar mot brösten du tar tag i min nacke och trycker mig hårdare mot dig du andas häftigare.
Din blus åker av du ställer dig framför mig och låter kjolen glida ner till golvet, jag tror jag är i paradiset då jag ser dig stå där nästan naken framför mig.
Jag reser mig upp lyfter upp din lätta kropp på mina starka armar och bär in dig till sängen, jag lägger försiktigt ner dig på sängen böjer mig över dig och kysser dig ömt. Låter mina händer smeka din varma kropp du ryser till då och då.
Jag tycker också det börjar blii varmt , tar av mig skjortan och byxorna och lägger mig bredvid dig. Mina fingrar börjar leka med din bh och vips så försvann den också från din kropp, du är så vacker där du ligger i bara trosorna, stayup och högklackat.
Jag ställer mig på alla fyra över dig och börjar försiktigt kyssa, smeka och slicka hela din heta underbara kropp, jag ser att du njuter av min behandling
Mina kyssar förflyttar sig från dina läppar över halsen ner till brösten, nu låter jag även min tunga få börja jobba lite med dina bröstvårtor smatidigt som jag smeker dina bröst. Jag glider ännu längre ner mitt ansikte känner värmen från ditt heta sköte, jag kysser dig försiktigt på torsorna nafsar lite retsamt samtidigt som jag låter ett finger få glida ner från bröstet över naveln ner till och in i ditt fuktiga sköte. Du börjar stöna högre och högre vrida dig av och an, jag viker undan troskanten och kysser din mus sammtidigt som mitt finger glider djupare in i dig.
Jag hittar din g-punkt smatidigt som jag suger in din klitoris i min mun, du spänner din kropp i en båge och skricker ut din orgasm.
Du tar tag i mig och ber mig komma upp och låta min hårda lem glida in in din varma grotta, jag reser mig upp men till din stora förvåning trollar jag snabbt fram hand och fot fängsel. Innom några sekunder ligger du där fastspännd på sängen utan att kunna göra något, nu tar jag fram lite olika leksaker.
En stor mjuk dildo för jag framför dina läppar du öppnar munnen och börjar suga på den samtidigt som jag krypit ner mellan dina ben igen och börjat leka med din våta mus med mina fingrar och tunga, du stönar till när jag för in den stora mjuka dildon i din heta blöta grotta jag slår på vibrationen samtidigt som jag för den snabbare och snabbare in och ut, din kropp stelnar till och spänner sig en än gång i en båge när din andra orgams kommer.
Jag vänder dig på mage och låter staven komma in igen samtidigt som jag smeker din klitoris efter en stund är det dags för orgams nummer tre, jag frågar om du orkar mer du ler mot mig och nickar till svar. Jag vänder tillbaks dig på rygg särar på dina ben lägger upp dom på mina axlar jag ser dig djupt in i dina vackra ögon samtidigt som jag sakta sakta låter min lem glida in i din heta grotta, det är det mest underbara jag någonson varit med om .
Vi ökar takten byter ställningar minst hundra gånger innan vi båda känner att nu är det nära vi kysser varandra ömt och låter våra kärleksafter blandas när vi kommer tillsammans för första gången, men absolut inte sista. Den natten blir den längsta och underbaraste i vårat liv så långt.

Frågan är bara om det här kommer att förbli en fantasi eller om du vill uppleva den med mig ?"
BidRivals

2 kommentarer:

  1. Av språket att döma känns det som att texten är skriven av en högstadieelev. "Vi ökar takten byter ställningar minst hundra gånger och låter våra kärlekssafter blandas när vi kommer tillsammans för första gången, men absolut inte sista. Den natten blir den längsta och underbaraste i vårat liv så långt." Vem skriver så egentligen? Happy Friday

    SvaraRadera
  2. Kanske en högstadieelev :)

    SvaraRadera