"Dreams are necessary to life." A.N

lördag 29 januari 2011

OBS! Sexuella utnyttjare

Det finns män som älskar sex bara för sexskull. För dem det är fisisk njutning och underhållande. Dem har väldigt enkelt ställning till sex utan att stöpa i huvud romantiska
prylar.(Vill tillaga bara att mellan kvinnor också finns liknande syndrom men mycket sällare. Till dem tillhör mest karriärkvinnor som har inte tid för relation.)
 Sådana män drömmer att träffa kvinna som också älskar sex bara för sex. Enlig deras uppfattning skulle det vara perfekt förhållande. Umgås liten stund tillsammans, ha en fantastisk tid i sängen och skingrades. Inga betungade skyldigheter och inga seriösa relation. Sådana man är sexuella utnyttjare.
 Men... dem har stor problem...dem kan inte träffa sådana kvinna. Män klagar att det är så svårt hitta  en partner som skulle falla för sex lika enkelt och kräver inget ngt mer.
"Varför kvinnor älskar så mycket komplicera saker och att förstöra nöjet av sina krav och duma scener?" upprört män som har gjort deras sex till sin hobby. Men vissa går ännu längre och säger: "Men kvinna får också nöjet så vi är lika. Vad vill hon?"
 Tja, först och främst om kvinnors njutning man få diskutera... Minst hälften av kvinnorna (och enligt vissa beräkningar är mer än 70%) hade inte kul speciellt om en partner sexuell egoist. För det andra om män ärlig med sin partner då deras förhållande har varit klarlagt.
Antag att man stor fan i "detta" och utan "detta" man inte behöver någonting från kvinna. Tänk om han bra älskare och redo att arbeta hårt för kvinna men om sexuellt  utnyttjare
har sagt ärligt:" Älskling, det enda jag kan erbjuda dig penis och högt sexuellt teknik. Jag garanterar orgasm" det skulle vara ärligt. Då kvinna har inte rätt kräva ngt från honom.
Men ...vad gör sexuellt utnyttjare och samma sak som en man som sugen på sex: han säger vackra ord som bara knep och ett sätt lura henne i säng.
 Kvinnan är förbryllad, hur kan han låtsas? Man har inga känslor för henne men så mild och uppmärksamt på att en kvinna går in i en missuppfattning om deras avsikter.
 Ett råd om du är kvinna och fastnade i sådana relation? Bara en sak: Tro inte!
Tro inte vad en man säger till dig innan sex och under sextiden. Analysera dig hur han beter sig efter sex och om han hittar på massor ursakar för att inte  kvar med dig och verkar väldigt kallt då du är i sexuellt utnyttjarens händer. Flyr från honom tills inte för sent, annars kommer du gråta!
 Det är lätt att köpa kvinna med vackra ord och söta löften men sanningen är att det är inte mans fel. Kvinna vill ha romantik ,vackra ord, komplimanger och man gärna ger det henne. Kvinna vill ha romantisk bekännelse och man vill ha sex. Man vet att utan den teater blir inget sex så han spelar på kvinnors reglar: Ta den!
Och vet ni vad... det är inte ens fusk. Det är ett psykologiskt härmning av män, dess anpassning till önskningar av kvinnor. Då blir det utbytet av önskningar. Hon vill älska och han ha sex. Många män ser inte i det ngt speciellt och är upprörda när en kvinna kräver ngt från honom. En kvinna tror att sex mellan dem betyder ngt och hon som minimum förväntar fortsättning av närmare relation. Hon tror att efter sex dem har blivit närmare varandra inte bara fisisk utan även  i känslomässigt. Mannen anser att det slumpmässiga sex räknas inte och om kvinna inte fångat honom med ngt då kommer han snart glömma henne eller undvika möte med henne. Kvinnan , enligt deras mening redan har tillräcklig erfarenhet för att veta vad det är ,gå till sängs med en annan man. Ja det är så. För en vuxen kvinna bäst att inse att livets prosa vanligtvis dominerar romantik annars sedan kan det vara smärtsamt.
 Återigen , att man och kvinnor är olika. Deras psykologi och deras sexualitet. De har  olika åsikter  om många, inklusive relationer och sex. Om du kvinna förstå det  kommer du att bli mkt lättare att bygga relation med  man.
Det är inte svårt att ta redo på orsaken till manliga intresse. Men om kvinna gav en svaghet och förlorade en gng, sedan naivt att tro att det kan allvarligt förändra deras attityder.
 På ngt sätt många kvinnor är rädda för att vägra påstridiga man. Säga, om jag bryter det från mig  går han till andra kvinna. Skönt! Varför du behöver det om han bara är intresserad av sex?
Uppskattas det som är svårt att få!
Kvinnor aldrig nöjer sig med en relation utan värderingar och sex utan kärlek. Meningslösa sexuella relationer skadliga för den kvinnliga psyket. Om du inte älskar  man eller han inte älskar dig hitta modet att lämna honom. Lura inte dig själv genom att säga att du möter av hänsyn till sex och sex du behöver för din hälsa. En man kan föreställa sig råd att ha en affär bara för sex, normal kvinna inte. Sex för sex behövs för kvinnor som har underutvecklade emotionella sfären. För psykiskt fullvärdigt kvinna fisisk tillfredsställelse kan inte skiljas av andlig enhet.
Kvinnor älskar att uppfinna sagor och tro på dem. Sagor, förstås, hjälper oss att leva men det är inte fallet.
Låt dig inte luras! Känslor åt sidan och titta in i ditt älskare. Är han sexuellt utnyttjare ?
Om kvinna med sexuellt utnyttjare då till slut kvar hon med känslor att hon är  utnyttjat och
förödmjukat.
Men detta är fallet. Låt inte förödmjuka dig själva!

Spraydate

2 kommentarer:

  1. Så bra ämne du skriver om! Men jag tror att kvinnan också kan ha en önskan om att vara fri och ge sig helt till en man bara när hon känner sig sugen. Rubina

    SvaraRadera
  2. Tack för din koment. Rubina!Jag håller med dig det händer oxå .
    Livssituation är olika och beror mkt på person och hennes behov

    SvaraRadera