"Dreams are necessary to life." A.N

måndag 14 maj 2012

Från urgamla kinesisk traktat

"Kvinna ska göra bara en sak det är spara energi. Kvinnors mission samla och spara energi. Man som kommer hem dras till denna energikälla för att fylla upp sin energi. Han behöver inte en trött kvinna .
Om man få inte energi hemma då allt går dåligt för honom. Hans kvinna ska sysselsätta sig bara med dem saker som hon trivs med och få energi av dem. Hon skall göra allt för njutnings skull. Om hon vill måla, sjunga, brodera eller sitta vid spegel låt henne göra det. Om hon vill inte göra ngt låt henne göra det. Hon har en sann funktion som är energetisk källa för familjen .
Olyckliga dem män som tjatar och påpekar " Du hela dagen satt vid spegel och gjorde inget, bäst att du gjort nytiga saker." Kvinna är jord som få i sig frön och jorden skall vila för att födda skörd, för att födda och ge hon måste samla energi och vad kan vara bäst för kvinnor än spegel och bli nöjd av sig. Smart man berömmer sin kvinna och hon som en katt kommer att spinna , tänder och bli bara vackrare så , att dina grannar kommer avundas.
Kvinna är eld hemma och utan eld det är inte hem. Finns inget i världen som är dyrare än energi. Den man även för pengar inte alltid kan köpa. Därför män ger för kvinnor jord, rikedom, fred och även själv livet."

1 kommentar: