"Dreams are necessary to life." A.N

fredag 15 oktober 2010

Vill du vara sexgigant?( hur man få mera orgasmer)

Varför vissa män kan få 5 samlag per natt, och andra kan "överleva" bara enda? Svaret på denna fråga skulle vilja veta båda män och kvinnor.

Amerikanska sexolog Arthur Kinsey fann att i 20 års ålder över 55% av männen har möjlighet att göra upprepade sexuella handlingar, 35 - 40 år hälften av denna förmåga går förlorad i 55 - 60 år  behåller bara 3% av männen.

 För lite för Casanova 

Kan en man upprepa handlingar eller inte, beror på mängden av könshormoner, främst testosteron. Han är ansvarig för upphetsning och erektion. Men den strikta kopplingen mellan könshormoner och förmågor finns inte trots allt hur länge fortsätter "kärlekens maraton" beror på hjärnan.
Det är sant att ju äldre män desto mindre orkar och för fem akter i natten även med en ny partner man inte kan det maximum man kan förvänta sig  det 2-3, och då endast intermittent.
Ja, flera sexuella handlingar är mycket viktiga för kvinnor eftersom det kan väcka henne sinnlighet. Detta är särskilt viktigt för flickor som just hade kommit till sexvärlden. Men studier har visat att det är optimalt 4,3 samlag för natten.
För att bli en "sexgigant", måste man ha god fysisk form, äta rätt, vara pigg, se till att koppla av innan sex. Undersökningar har visat att är speciellt användbar för män simning - det stärker det kardiovaskulära systemet, förutom vattnet som det masserar simmare könsorganen, vilket naturligtvis till stor hjälp.

"Komma" klokt

Det är inte bara en hälsosam livsstil hjälper att bli en sexuell jätte. Begå flera samlag gå att...lära.
Manliga utlösning och orgasm - inte samma sak. Kända sexologer Masters och Johnson fann att de män som är kapabla att sexuella utsvävning, kan ge sig till randen av utlösning, stanna upp och slappna av, få orgasm, utan utlösning. Det är, om en man lär sig att "separera" utlösning från orgasm, kommer han att kunna flera sexuella handlingar.
Amerikanska läkare som har studerat problemet och rekommenderar olika metoder att tillåta en man att bli en outtröttlig Casanova.

Tekniken "stop-start"

År 1955 vid Duke University urolog Dr Simanz beskrev metoden för behandling av för tidig utlösning. Det ligger i det faktum att du bara onanerar nästan till utlösning och slutar göra det ... I slutändan får du lära dig att få orgasm utan utlösning.

Tekniken "komprimering"

Vissa experter rekommenderar att komprimera spetsen på penis direkt på tröskeln till utlösning, två fingrar nedan och tummen på ovansidan, rekommenderar Dr Hartmann vid University of New York, att först och främst ligga på rygg eftersom majoriteten av män kan multipla orgasmer, upplever dem i en position " kvinna på toppen".Lätt berör stimulera sig nästan till utlösning, stanna upp och pressa penis. Håll i 15 till 20 sekunder tills lusten att utlösa försvinner. Då igen tar över onani. Lär dig att sätta sig till randen av utlösning med 3-4 gånger innan du låter det hända.

Håll testiklarna i botten 

Omedelbart före utlösning  testiklarna drar sig mot kroppen. Om de åtminstone delvis lossnar, är mannen inte kan slutföra utlösning. Därför är det möjligt att fördröja utlösning, hålla testiklarna i botten.

Neuros av sex 

När människor i nära relationer känner inte psykologiskt välbefinnande, kan det leda till sexuellt missnöje, även om i sängen finns inga problem.

Missnöje uppstår vanligtvis när en dålig psykisk situation när kärleken har gått, bor paret oharmoniska och närhet vara betungande, oönskade. Naturligtvis om en kvinna har temperament, kan det även under sex med älskad man får en orgasm, men det känns inte glädje eller lycka. En ytterligare brist på trivsel leder till en intensiv "chocker" i kroppen. Den i första hand  ändras karaktären på kvinna hon blir irriterad, argsint, ohämmat. Det förvärrar sömn, starta ett hjärtslag. Om orgasm är svag eller obefintlig, det finns inget återflöde av blod från könsorganen det stagnerar. Därefter kvinnor upplever olika sjukdomar: vaginit, bröstcancer, myom. För särskilt allvarliga konsekvenser leder en sådan situation i äktenskap när en kvinna, av någon anledning, kan inte lämna sin man som hon hatar  hon tvingas utstå för oönskade sexuella relationer .

Läkare hävdar att missnöjda fruar och makar lider.En människa kan uppleva erektils dysfunktion, snabb utlösning, den stagnation i prostatan, hjärtklappning, sömnstörningar, irritabilitet. Naturligtvis vi råder inte för sådana par skiljas. Om ett par inte är gifta, ibland hjälper bara partnersutbyte. Den långa perioden av dialog, under som visade en liknande intressen och syn på livet - en garanti för att ni inte blir besviken på varandra.

Kingolotto.se - Vinn en valfri bil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar